0722320920
0216395972
admin@goblenkit.ro
Contact
Du-te la conținut
TESTIMONIALE :
Kitul este EXCEPTIONAL !!!!!!!!!!! Diagrama e impecabila, clara, suficient de mare cat sa nu te chinui cu ea (deja sunt culori destule, daca diagrama era prost facuta, goblenul era o cauza pierduta). Tot kitul are o prezentare impecabila! Nu va tenteaza sa veniti la targul de primavara sau sa faceti o expozitie ? Kitul mai are de trecut doar proba cusutului ca sa va pot spune exact daca ceea ce este in final are aceeasi definitie (si sunt sigura ca o are). Va multumesc pentru tot, va felicit pentru ceea ce realizati si va doresc mult succes
Aniela Margarit din Noua Zeelanda - anielamro@yahoo.com


De multa vreme imi propuneam sa lucrez goblen. Am iesit la pensie si asa cum sade bine unui om care la orice varsta vrea sa fie activ, iata-ma lucrand aceasta nepretuita arta care se cheama "GOBLEN". Sunt incantata de cum se lucreaza cu diagrama, lucrarile ies apropiate de original. Este o placere sa-mi privesc lucrarile si sa ma minunez ca am reusit atat de bine reproducerea. Lucrez dupa fotografii personalizate, atat portrete de familie cat si imagini care sau m-au impresionat. Cu ajutorul calculatorului creez imagini absolut superbe pe care in colaborare cu " GOBLENKIT " le dam viata, ele capta acea fascinatie de care nu te mai poti desparti. Lucrez uneori si 10-12 ore pe zi si simt o mare bucureie cand privesc in urma la ce realizez. Daca nu am putut deveni scriitor, pictor, artist in general, de care lumea sa-si aminteasca peste timp, in cerc restrans ma consider si eu un artist si un mare iubitor de arta printre care "ARTA GOBLENULUI" pentru care va sunt foarte recunoscatoare, a-ti dat un nou sens vieti mele. Inca odata multumiri.
Ileana Udangiu din Bucuresti - ludangiu1@yahoo.com


Doresc sa va spun ca primul meu goblen pe care l-am cumparat de la dumneavoastra a iesit excelent la cusut. Imi pare tare rau ca nu am un aparat foto digital sa il pot fotografia sa va trimit si dumneavoastra sa vedeti ce "minuni" stiu eu sa fac. Inca o data mii de multumiri pentru diagrama; o placere sa lucrezi dupa diagramele facute de dumneavoastra. In legatura cu modelele noi pe care le propuneti, pot spune inca o data ca sint deosebite. In rest, inca o data mii de multumiri pentru modele, dar si pentru cel deja cumparat de mine mai demult. Este absolut minunat, nu ma mai satur sa-l privesc. Inca o data felicitari pentru bunul gust de care dati dovada.
Oana Madalina Potcoava din Bucuresti - onix_pedy@yahoo.com


As vrea sa va felicit atat pentru site-ul realizat cat si pentru produsele dvs. A comandat sora mea 4 goblenuri le-am primit ieri, le vom lucra impreuna (2+2). Vreau sa spun ca am mai comandat inainte la 3 firme dar nu se compara cu ce oferiti dvs. Am fost foarte impresionate de calitatea produsului (ata de calitate buna, scheme foarte bine realizate si asezate in pagina cu semne care se disting foarte bine, instructiuni clare, ce sa mai..sunteti de nota 10!!! Daca stiam comandam de prima data la dvs., dar vom mai comanda, aveti niste peisaje superbe reproduse excelent dupa picturi celebre, e greu de ales care e cel mai frumos.Felicitari inca o data si sa o tineti tot asa!
Maria Luiza Vlad din Bucuresti - maria_luiza76@yahoo.com


Am mai rasfoit cateva site-uri de goblenuri. Din curiozitate. Sigur va spun din nou ceva ce sunt sigura ca stiti. Toate sunt foarte departe de ceea ce faceti dumneavoastra. Si ma intreb de ce oare unii oamenii muncesc in zadar doar ca sa faca lucruri urate?

Vasilescu Florina din Targoviste - florivas2001@yahoo.fr


Înapoi la cuprins